yobazlar basmış gene konuyu...
yurtdışında bulunmam sebebiyle bir çok insanla tanıştım müslümanı yahudisi hıristiyanıyla...
ve kendime bir ilke edindim... müslümanlarla ve yahudilerle asla ama asla iş yapmam... ikiside aynı... elhamdulillah müslümanım lakin her türlü pisliği yine müslümanlarda gördüm.. bknz : iktidar.. ve kişisel yaşam tecrübem...
benim derdim filistin milistin değil... israilinde gelmişini geçmişini.... benim derdim islam üzerinden yapılan siyaset... ve ülkemizde bu basit oyunu göremeyecek %50 lik kesim olmasıdır...
zamanında bizde camilere gittik kurslara gittik kuran okuduk namaz kıldık...son yıllar artık bayram namazına bile gitmez oldum. neden ? imam vaaz verirken bile akp yandaşçılığı yapıyor...
MİLLİYETÇİ KARDEŞLERİM, YOLDAŞLARIM BURADA BULUNAN SÖZDE "DİNDAR" KİŞİLERE LAF ANLATAMAZSINIZ...ONLAR ZATEN HERŞEYİ BİLİYORLAR..ONLARIN YAPTIKLARI GÖRMEDİM DUYMADIM BİLMİYORUM DALGASI... ÇÜNKÜ BÖYLESİ İŞLERİNE GELİYOR...ÇIKAR MESELESİ YANİ.... VE MAALESEF UZUUUUN YILLAR DAHA KATLATMAK ZORUNDAYIZ BU DURUMA...
Allah akıl fikir versin

Sen müslümansın o zaman artık senle iş yapmıcam

Mantığa bak.