LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadi onuda geçtik farzedelim, diğer İslam ülkeleri öyle bakacak ; tek biz mi yardım etmek zorundayız?İşte, artık üstüne bastıra bastıra söylemekten gına geldi, ümmetçilik anlayışı çoktan sona erdi..Sorunumuz olan pkkya İran,Suriye gibi ülkeler bile yardım etmeyip onlarla işbirliği kuruyor, işte bu yüzden müslüman ülke olmanın pek bi avantajı kalmadı.Çünkü müslüman bi ülke müslümana yardım etmiyor.
evet hocam en önemli noktada bu. Biz müslüman ülkelerden ne hayır gördükki şimdi kendi askerlerimizin canını feda edip onları kurtaralım. İranın dönekliği yüzünden kaç tane şehit verdik , suriyenin yıllardır pkk ya verdiği destek yüzünden binlerce şehit verdik. Ekonomimiz alt üst oldu. Irak desen ayrı bir bela. Zamanında ırakta ölen vatandaşlar içinde Türkiye yarım etmeli deniliyodu ama şimdi ırağa bakıldığında bölgesel yönetimden tut , merkezi yönetime kadar hepsi pkkya bizzat göstere göstere destek veriyor. Kendi sınırlarından teröristleri temizlemedikleri gibi utanmadan birde Türkiye'yi tehdit ediyor sınırımızı ihlal etme diye.