hocam Allaha havale etmekten başka ne gelir elden. Şimdi diyolarki Türkiye müdahale etsin , peki hiç askeri düşünen yok mu ? Askerlerimiz şehit düştüğünde onların çocuklarıda bu şekilde ağlamıyacak mı ? Yani Türkiye'nin eli kolu bağlı bişe yapamaz yapmamalı. Çünkü her şehit cenazesinde yeterince gözü yaşlı çocuk görüyoruz.
Hadi onuda geçtik farzedelim, diğer İslam ülkeleri öyle bakacak ; tek biz mi yardım etmek zorundayız?İşte, artık üstüne bastıra bastıra söylemekten gına geldi, ümmetçilik anlayışı çoktan sona erdi..Sorunumuz olan pkkya İran,Suriye gibi ülkeler bile yardım etmeyip onlarla işbirliği kuruyor, müslüman bunu birbirine yapıyorsa artık siz Müslüman ülkelerden birşey beklemeyezsiniz.Müslüman birliği ıvır zıvır sona ermiştir.
Sadece Filistin Değil Mevzu. Merak Etme. Hiç Birşey Yapamazsak Bile Şunu Unutma..
Savaşan İki Türlü Ordu Vardır.
Biri Cephede Savaşanlar, Bir Diğeride Cephede Savaşanlara Gözü Yaşlı Elleri Semada DUA Eden, Dua Ordusu vardır.
Biz Sadece Dua Etsek Bile Yeterli. Banane, Bizene, Hak Ettiler, Bizi İlgilendirmez, Arap, Kürt, Laz Ayrımı Yapmadan ZÜLME Uğrayan İnsanları Göz Ardı Etmesek Bile Yeter.
Filistin, Suriye, Arakan, Irak, Çeçenistan vs Hepsine Elimden Geleni Yaptım.
Japonyada Deprem Olmuştu DİN ayrımı Yapmadan Sadece İnsan Oldukları İçin ELimden Geleni Güçüm Nisbetinde Yaptım, Yapmaya Çalıştım.
Aynı muameleyi Filistin içinde yaparsanız seviniriz.