LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz herşeyi böyle karşılaştırcaksak, o zaman kurtuluş savaşınıda konuşalım.Araplar niye isyan etti biz zor durumdayken, aynı bela bizim başımızdada vardı.Yardım etmiyelim diye ağzımdan bir kelime çıkmadı zaten, ama kendi sorunlarımız kendimize yeter şu anlık.30 yıldır pkk ile uğraşıyoruz, 30 yıldır şehit veriyoruz.Bizim bu sorunlarımız bitti de mi, başkalarına yardım edicez? Zaten ülke her 5-6 yılda bir ekonomik krize giriyor.
Bir Kere Altını Çizdiğim Sözün Çok Yanlış. Arap(lar) içlerine masum olanlar, günahsız olanlar herkes giriyor. ayrıca söz ta İsmail Peygamber ile Hz MuhammeD Mustafa'ya Kadar Gidiyor. Bazı Araplar İçlerinde Bize İyilik Edenler Mutlaka Olmuştur ve varda. Şimdi Yaşın Yanında Kurudamı Yansın? Genelleme Yapma. Sözüm Seni Uçuruma Götürür.

2. Konu; Merak Etme Zaten Yardım Ettiğimiz yok. Kendi Ağzınızla Aksine İsrail'e Yangın Çıktığı İçin Yardım Etmişiz dedin. Filistine Sadece Tavır ile YANINIZDAYIZ Mesajı vermişiz, İsrail Dış İşleri İle Kötü Olmuşuz. Sizler BUNU BİLE ÇOK GÖRDÜNÜZ...