İyi de bu işin raconu böyle midir bana anlatır mısın , politik yönden illa bu tarz bir tavır sergilenip bizim aleyhimize bir tutum sergilenmesine göz yummak doğru mudur ? Yani illa vurdu kırdı küsme midir bu iş böyle mi devam eder neden orta yol bulunmaz ? Ben neden İsrail'i savunayım. Ama senin ve benim için kendi ülkemizin çıkarları daha önemli değil midir ? Biz buna çıkar demeyelim de nötr olmak diyelim. Sonuçta Filistin bizim fedarasyonumuz değil. .
Mevzu FİLİSTİN Değil. Suriyeler İçinde Zamanında Bosnalılar İçinde, Çeçenistan içinde Bu Ülke Yardım Elini Uzatmıştır. Büyüklüğün Raconu Bu. Politikası Bu.
Bölgendeki Ülkelere Yardım Etmiyeceksin, Onlardan Yana Tavır Sergilemiyeceksin ee ne yapacaksın? Bırak Yanarsa Yansınlarmı diyeceksin?
Irak'a Bak Bakalım Saddamı Mumla Arıyorlar...
Namaz Kılarken Öldürülüyorlar...
Kızlarına Tecavüz Ediyorlar...
Genç Erkeklerini Hunharca Katlediyorlar...
Dinleri Var Müslümanlar... Peki Niye Zulm Görüyorlar ?
Vatanları-Bayrakları Olmadıkları İçin...
Madem O Kadar Dindarsın Niye Cuma Hutbelerinde Allah Katında Din İslamdır Ayetini Çıkaranlara Tepki Vermiyorsunuz ?
........
Valla Size Gelince Pes Diyorum. Sebep? Saddamı Mumla Arıyorlarmış. Saddam Onlarca İnsanı Halepçede Öldürsün Katletsin. Halen Saddam de. Saddam Saraylarda Yaşarken İnsanlar Sefalet İçin Ölsün Sonra Çık Saddam de. Peki Şimdi Ölmüyorlarmı? Ölüyorlar ama ÖZGÜRLÜKLERİNİ KAZANMAK İçin, Er yada Geç Orasıda Düzene Girecektir.
2. Soruna Gelince. NEDİR YANİ? ALLAH Katında DİN İSLAM'dır. Ayeti Hutbede Okunmayınca Hutbe Olmuyormu?
Hutbenin Şartları Arasında Bu Ayet İlla Okunacak Diye Bir Kuralmı var? Yine Kafadan Sıkıyorsunuz. Bakın Siz Dini Hutbenin Şartlarını Vucubunu Güzelce Öğrenin. Böyle Halk Arasında Fitne Çıkaranlar Gibi Çığırtkanlık yapıp, İnsanlara Din Elden Gidiyor, Kafirler Bastı Fitnesi Sokmayın.

))