Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz Haberleri Nerden Takip Ediyorsunuz. Mahalledeki Bakkalmı Anlatıyor Size Bu Haberleri.. Nasıl İsrail Bize Satışmıyor? İsrail Bizim 9 Vatandaşımızı Öldürdü ne yaptık? Restleştik. Bu Restleşme 1959 Yılında Kurulmuş Küçücük Bir Devletin Asırlardır Var Olan Devlete Yaptığı ve Cesaret Ettiği en büyük TERBİYESİZLİKTİR.
Biraz Bilgili Birşeyler Yazın Kafan Atmayın.
Ya sorsana ölen vatandaşların orda ne işi vardı diye ? Bizim vatandaşlarımızla beraber diğer ülkelerin de vatandaşları saldırıya uğradı. Onlar bu tarz bir tutum sergiledi mi ? Tabi bildiğin tek şey 600 yıllık osmanlı. Başka bir şey bilmezsiniz zaten ki. Halen geride kalmış laf yapıp duruyorsunuz. Bu bence bir plan. Yasadışı bir olay. İsrail'in karasularında bizim vatandaşlarımızın İsrail'in savaş açtığı Filistin'e yardım kaçırması ne kadar doğru sence ? Zaten yasal bir şey adamlar gelmeyin demişti. Kışkırtılırsa olacağı bu. Yine tekrarlıyorum , vatanı olmayan bir insan nasıl dinini yaşayabilir ki. Önce din gelir diyenlere sesleniyorum burdan Türkiye Cumhuriyeti devleti islamiyete izin vermeseydi imanınız olacak mıydı merak ediyorum. Hindistan sömürgesinde olsaydık , budist olurduk , avrupa sömürgesinde olsaydık , katolik hıristiyan olurduk öyle sömürürlerdi. Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın diye de rest çekemezsiniz ki bunu zaten bir paragrafla üstüne basa basa belirtemezsiniz.