Sanırım şu an hala saldırı altındayız botnet (zombie) olan bilinçsiz internet kullanıcıları sayesinde oluyor haliyle cloudflare denemem de saldırıların WebSpam olarak chine den zombie botnet olarak sa turkiyeden geldiğini gördüm bu tür saldırılar için ciddi bi rakam gerekmiyor 100 tl cebınden cıkaran herkez herkeze saldıra biliyor sunucular ise bu durumda yetersiz kalıyor haliyle ddos ve botnet den kurtulabilecek sunucu kiraları da malum oldukça pahalılar.
Saldıranı bulabilirmiyiz asıl soru bu

malesef saldıranı bulmak oldukça zor çünkü binlerce ip var ve bunların hepsi siz ben gibi kullanıcılar saldırı yapdıklarından haberleri yok torrent den mail den mp3 den virüs kapmış insanlar..
Saldırılar neden yapılıyor başından beri bakıyorum da ? herkez saldırı altında herkez dediğim..
androidturkiye.net ve onunla bir olduğu sanılan anroidturkiye.org 4 gündür çevrim dışı buda googlede deki seo bazlı yükselişe manidar bi etki yapıyor

bakınız xxxx.com = xxxxx.com yönlenmiş şu an yükselişde tüm androidturkiye uzantılı domainler saldırı alırken kendileri almadılar. Artı googlede ciddi bi yükseliş yakaladılar bunuda ? sadece yönlendirme ile yaptılar tabi engelleri kaldırırsanız google sizi muhattap alıcakdır..
Şimdi iş paronayamıdır yoksa mantık yürütmemidir bilemem ama görünen köy de klavuz istemez..