coban_20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım amacın karalamaksa yukarıda 10 günde kaç kupon tutmuş bi bak bakalım. Kuponları rastgele hazırlamıyoruz iddaanın hatalarını değerlendirerek yapıyoruz. ve iddaa bu hatayı sürekli yapıyor. Eğer böyle bir başarı elde edebilirsen kur sende grubunu.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:29:46 -->-> Daha önceki mesaj 17:28:43 --

Bugünün kuponlarını paylaştım.
Birincisi, foruma yeni üye olduğun çok belli ve kendine bu kadar çok güvenme öyle 5 TL ye 25-30 TL lik kuponlar istiyorsan gel ben sana her gün bedeva veriyim.
İkincisi, buradaki kişiler size güvenmedne nasıl size para göndersinler ve paraları alıp kaçmayacağınızı nereden bilsinler. Lütfne bana böyle söyle demeyin paraları bu konumda alıp giden yüzlerce insan gördük ve tanıdık.
Son olarakta buradaki insanlar iddaa iyi analiz edip bilen insanlardır benden sana bir abi tavsiyesi şu konuya bir göz at.

Haftalık İdddaa Kuponlrı bölümüne.

Burada parayla iş yapıcak olsak yapardık önce kendini kanıtla sonra bu forumdan birşeyler işte çok bilmişlik tasarlama ve seni karalamak gibi bir niyetim yok. Buradaki insanları aydınlatmak gibi bir niyetim var.