Arkadaştan aldığım hizmetten kesinlikle memnun kalmadık. Dosyalar sitemde çalışmamaktadır. Sorun sizden kaynaklı deyip kaçtı. Sorunun çözümü için söylediği yolları uygulamama rağmen eklenti sorunu düzelmemektedir. Alacak arkadaşlara uyarım olsun destek vermekten kaçan biri.
Bu durumun kendi wordpresindeki sıkıntılı durumdan kaynakladıpğını kanıtladım belgeldim . Bir alt klasöre temiz wp kurup eklentiyi çalıştırıp teslim ettim
Ama hala arkadaş eklentin bozuk deyip çamur atmakla meşgul.
Msn kayıtları ve eklentinin neden çalışmadığı belgelerle tespit edilmiştir. Şu güne kadar satın alan kimseden en ufak bir şikayet olmamıştır her kez memnunken bir tek siz numune çıkıyorsunuz.
Çünki insanların wordpressleri tertemiz düzgün çalışır durumda sizinki gibi kobay olarak kullanılmamış eklenti dizininizde 100 e yakın eklenti kurup silmişsiniz. Bu durumda wordpresinizde hatalar oluşmaya başlamış yeni bir wp kurulumu yapıp sisteminizi taşıyın diyorum onada yanaşmıyorsunuz.
Öncelikle elinizi vicdanınıza koymanız lazım. İnsanlara çamur atıp ekmeği ile oynamamak için.
10 Liralık eklenti için yaptığınız şeye bakın.
Ayıplıyorum sizi.
Lütfen Bir Aracı çıksın wp Si olan eklentyi ücretsiz verecem ve eklentinin sıkıntısız çalıştığını beyan etsin burda herkeze....