merhaba arkadaşlar.haber sitesi ve fragman sitesidir.iki siteninde ip adresleri farklıdır.
pr 5 haber sitesi:
Pr değeri: 5
alt sayfa: 5-4-3
google index: 34.100
site devamlı günceldir.
pr 4 fragman sitesi:
Pr değeri: 4
alt sayfa: 4-3
google index: 4000
alexa: 927.093
site devamlı günceldir.
ve artık bundan sonra ek olarak eklediğiniz makaleler 10 imleme servisine ve delicious,bentio,friendfeed,diigo,tumblr,twitxr eklenilecektir.
iki siteden makale ücreti 20 tl dir.
Sorunsuz ve hızlı bir şekilde tanıtım yazısı alındı, işini en iyi şekilde yapan ve aldıgı paranın hakkını son kuruşuna kadar hak eden, hem toprağım hemde sektör arkadaşım, kendisine sektör'deki başarılarının diler, hayırlı kazançlar dilerim.
hızlı çalışma, teşekkürler.
işinin arkasında olan bir arkadaş ufak bir problem oldu hemen yardımcı oldu teşekkür ederim.
Güzel ve etkili bir çalışma oldu, teşekkürler
Evet,makale sitesi böyle olmalı.Sırf makale için açılmış siteler ortalıkta cirit atıyor.Güzel siteleriniz
İki adet tanıtım yazısı alındaı, bundan sonra sürekli çalışacağım bir arkadaş.
2 makale karşılıgında ödeme yapıldı rapor teslim edildi teşekkür ederim
20 adet tanıtım yazısı alındı , titiz ve esnaf bir arkadaş , çalıştığıma memnun oldum.
arkadaşla uzun süredir çalışıyoruz hem kişilik olarak düzgün birisi hemde sitelerinin faydalarını görüyorum yeni 3 sitem için makale aldım şimdiden eline sağlık
Arkadaş işinde hem ilgili hemde başlıkta belirtiği gibi tanıtım sitenize + sağlıyor. Gerçekten sitesinde tanıtım yaptıktan sonra sitem ilgili kelimesinde 4 sıra yukarı çıktı.. Şuanda 2. sıradayım

bir kaç gün sonra bir sitem için daha çalışmayı düşünüyorum.. Teşekkür ederim tekrar..
sürekli çalıştığımız kaliteli sitelerden biri. tavsiye edilir.
1 adet tanıtım yazısı alınmıştır.