ODTÜ için bir sosyal ağ platformu oluşturdum. Açık arttırmayla satışa çıkartıyorum.
  • adres: odtu.lu
  • Açıkarttırma başlangıç fiyatı: 1000 TL
  • Aylık getirisi şu an yok.
  • Açılış tarihi: 16 Nisan 2011
  • Kategori: Üniversite içi arkadaşlık sitesi
  • Günlük hit sayısı: hit kaydı tutmadım ama login kayıtlarına göre aktif olarak kullanan 2 kullanıcı var. http://odtu.lu/son.php (girş yapmanız gerekiyor)
  • Domainin yaşı: 1 buçuk yaşında,
  • Pagerank: N/A (not available) diyor
  • Site tüm içeriğiyle satılık.
  • Hosting dahil değil.
  • Banlı olduğu sponsor yok.
  • Banlı olduğu arama motoru yok.
  • Yazılımı ben kendim sıfırdan yazdım. Onunla istediğinizi yapabilirsiniz, isterseniz satışla da çıkarabilirsiniz.
  • Sitenin satışında hiçbir hukuki sorun yok. İçinde telif hakkı barındıran hiç birşey yok.

Ayrıntılar:
Siteye kayıtlı 30 kullanıcı var. Temayı bir yerden satın almıştım, orjinal temayı size devrediyorum. Veritabanında bolumler tablosu, kullanıcılar tablosu, arkadaşlıklar tablosu, beğenilen konular, konular, kategori tablosu, login logları, kim bakmış tablosu ve daha birkaç tane tablo var. Üyelik başvurusunun yapıldığı tablo ile asıl üye tablosu ayrı tutuluyor. Konular popülarite ve zamana bağılı olarak sıralanıyor (özel algoritması var). IP tabanlı brute-force koruması var. Sadece ODTÜ email adresiyle üye olunabiliyor. Programlama kısmı tamamen bana ait ve yenilikçi özellikler eklemeye çalıştım.

Almak isteyen buyursun.

Not: Sadece kaynak kodlarını (ve boş veritabanını) ile ilgilenenler için ücret 500 lira, açık arttırmaya dahil değil, sadece kaynak kodlar ve boş veritabanıyla ilgilenenler bana özelden ulaşsın. Hani belki başka bir üniversite için açmak istersiniz.