10gbit network'e sahip olsam hiç acımadan 20'den de fazla eleman çalıştırır kendi yerimde olurum. 10gbit network için herhangi bir sorun anında ulaşılacak kişi sayısını en aza indirmek isterim. Kimse halen yaşadığı ülkenin Türkiye olduğunu unutmasın. Bu ülke, zamanının en büyük verimerkezlerinde birinde sistem odasında çıkan ufak bir ateşe su kovasıyla koşan temizlikçiler gördü. 10gbit bir network'ü başında olmadığınız bir yere emanet etmek size ne kadar akıllı gelir bilemem. Ama ben bu ülkede henüz gecenin 4 ünde çalışan ve network cihazlarına erişimi olan uzman göremedim.
10gbit networkü yönetecek personal giderini ve o vasıflı personeli bulmak ve memnun etmek için sizce uygun gördüğünüz bütçe ve aylık gider nedir?
20den fazla elemanı hiç acımadan çalıştırırken, 10gbit networkün başında yine siz durmayacağınıza göre yine birilerine emanet etmiş oluyorsunuz.
Ayrıca asıl işiniz network yönetmek değilken bilmediğiniz işe girerseniz sonu şüphesiz hüsran olur.
Son olarak gecenin 4 ünde çalışan ve network cihazlarına erişimi olan uzman görmedim diyorsanız eğer, siz Radore ile tanışmamışsınız demektir.