Ssedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
xxx@istanbul.com daha önce kullandınızmı? yada başkasınınmı Kullandınız ise, bilgisayar geçmişini vs temizleyin hatta modeme bir reset atıp diğer e posta adresinle tekrar deneyin eğer yine olmazsa tek çare, başkasının üzerine alın derim (abi,abla,kardeş)
kullanmadım hiç. youtube üzerinden başvurdum böyle dedi. giriş yapmaya çalışıyorum adsense e şimdide hiç bir şey söylemiyor biraz daha inat ederse herhalde kafayı yedirtecek bana google.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:46:43 -->-> Daha önceki mesaj 06:43:39 --

şimdi de bu istanbul.com uzantılı adrese mail geldi;

Sayın Kullanıcı, Bu e-postayı kısa süre önce AdSense’i YouTube (www.youtube.com) üzerinden kullanma isteğinde bulunduğunuz için aldınız. AdSense özelliklerini YouTube (www.youtube.com) üzerinden kullanabilmeniz için AdSense hesabınızda reklam koduna ve raporlara YouTube (www.youtube.com) üzerinden erişim vermeniz gerekmektedir. Bunu yapmak için lütfen şu bağlantıyı kullanın: https://www.google.com/adsense/a?u=7...147&d=70621707. Ancak, söz konusu YouTube (www.youtube.com) ortağının, ödeme geçmişinize ya da kişisel bilgilerinize erişim hakkı olmayacağından emin olabilirsiniz. Bu e-postanın size yanlışlıkla ulaştığınızı düşünüyorsanız ya da başka sorularınız varsa, YouTube (www.youtube.com) sitesiyle iletişim kurmanızı öneririz. Saygılarımızla, Google AdSense Ekibi Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, sadece bildirim amaçlı bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu mesajı cevaplamayın.

şu bağlantıyı kullanın dediği yere tıkladım. youtube ile ilişkilendirildi yazdı. adsense girmeye çalıştım yine aynı şeyi dedi. e hangi hesabı ilişkilendirdi şimdi bu :S