Konuştukların zaten yeni olduğunu belli ediyor ama bu kategoride sitenin eksikleri hakkında bilgi alman yanlış.
Sandboxa 'da kopya içerikten dolayı girilmez ne nasıl olur onu öğrenmen gerek ilk.
Az da olsa kimin pr değeri alacağı belli olmaz.Belli olur demişsin iyi güzel bir örnek vereyim arkadaşımın günlük 300 - 500 k civarı hiti olupta pr alamamış sitesi var pm de atabilirim.Ama 1 ayda pr6 alan siteside var onuda pm atabilirim.
2 yıldır pr0 hitide çok iyi ve şuan Türkiye'nin aranma hacmi başta gelen kelimede 1.sırada.Sana pr 'sinin 0 olduğunu söylemesem 300 500 k hiti var desem hocam pr8 mi 9 mu dersin belkide.Pr'nin sana ne katkısı olur biliyormusun pr nedir bilmeyen kişilere tanıtım yazısıyla link satarsın başkada hiç bişeye yaramaz.
Bn sana sandboxa eger siten yeniyse kesin dusersin derim ama sonra cikarsin ve sandboxa neden girildigini biliyorum.anahtar kelimenin fazla kullanilmasi sandboxa girmene neden olur.sandboxtan cikmak ise indekssiz url ve guvenlik sertifikalariyla olur ve siten populer ise.ben azda olsa pr degeri bilinir dedim.