ZeNaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu şöyle bir inceledim ve şu kanıya vardım, makale yazdırcak kişi bütcesine göre hareket etmiş ve yazarlarda haklı olarak emeklerine göre fiyat uygulamasını hatırlatmışlar. Bende bir yazarım lakin bu konu sahibini kınıyorum. Neden mi ? ukala konuşmaları yüzünden burada herkez ekmeğinin peşinde kimse kimseye haksız kazanç elde edemez. 25 Tl'yi veren birisi 30 TL'yide verir diyorum, fakat siz birde 300 + yani üzeri kelime istemişsiniz. Yanlış anlaşılmasın amacım konu baltalamak değil konuyu aydınlatmaktır.

Peki ben size soruyorum o halde ben size 300 + makale işi versem limit uygulaması altından 25 TL'ye yaparmısınız...?

Not: Kendinize yapılmasını istemediğiniz hiç bir şeyi başkalarına da yapmayınız.

Saygılarımla...!
Konuda ukalalık yaptığımı düşünmeniz üzücü.
Size şunu soruyorum.
Bu alt limit uygulaması ile sizmi kazanclı çıktınız yoksa 100 lerce referansı olanlarmı ?
Birilerinin sizin emeğinize fiyat biçmesi sizi nekadar memlun ediyor?
Bu şekilde yazarak bu işten ekmek yiyecek kaç kişiyi ekmeğinden ettiğinizi düşündünüzmü?
Bu şartlarda sizemi yoksa 100 lerce referansı olanamı işi vereğimi düşünüyorsunuz?

Yukarıdaki bir sorunuzun cevabı olarak eğer bir makale yazarı olsam bugün hiç bişey kazanmamaktansa bügün 25 tl kazanmayı tercih ederdim diye düşünüyorum. Ayrıca kimseyede zorla bişey yaptırmadığımada dikkatinizi cekerim. Benim 30 tl verebileğimi düşünebiliyorsunuzda bu hizmeti 25 tlye verebilcek insanların olduğunu neden düşünmüyorsunuz.
Saygılarımla