RoyaLTurK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
48 saatin sonunda ise, Dönüştürme işlemini gerçekleştir diye bir buton çıkıyor ve şifren ile devam ederek, profili sayfaya çeviriyorsun.
Merak ettiğim buydu işte hocam, çok teşekkür ediyorum.