Merhaba!
Detayli cevabi mailde vermistik,kurumsal politika geregi iki taraf arasindaki mesajlasmalari paylasmayi etik bulmuyoruz ancak siz isterseniz yine burada paylasabilirsiniz.Tamamen kisisel olarak yaptigim yorum ise,calismanizin malesef oldukca ozensiz,adeta dalga gecer gibi olduguydu.Bunu ofansif olarak algilamanizi anlayabiliyorum ancak bu durumda sizin isin ozensiz oldugu gercegini kabul ettiginizi farzetmek istiyorum.
Son olarak,yine kisisel fakat samimi bir soru;Calismanizi antetli kagit uzerinde hayal edebiliyor musunuz?
Degerli vaktiniz icin tekrardan tesekkurler!
Atanur Yel
WeLoveIstanbul
atanuryel@weloveistanbul.org
"Öncelikle belirtmek isteriz ki, uygulanabilirliği kolay, siyah beyaz versiyonu da şık durabilecek çekici, seksi bir imaj istiyoruz. Özellikle baskıya verdiğimizde sonuç ekranda görünenle %90 örtüşmeli."
Ben bana gönderdiğiniz briefden ve facebook daki safyanızdan edindiğim izlenime göre bir logo yaptım ve ofansif mi defansif mi dersiniz ne derseniz deyin çok beğendiğim bir çalışma oldu.
Ayrıca briefde baykuş imajını kullanmak öncelikli tercihiniz olarak belirtildiği için baykuş üzeinde çalıştım ve açıkçası bir baykuş ve "seksi" imajı bundan daha güzel bir araya gelemezdi diye düşünüyorum.
Ve siz bu konuda ki görüşlerinizi belirtirken hiç bir uzlaşma veya revüzyon talebinde bulunmadan direk reddedip başka arayışlara girdiniz. Bir tasarıım öyle ortaya kolay çıkmıyor...
sizin "kalite" anlayışınıza bir anlam veremediğimgibi "özen" anlayışınıza da bir anlam veremedim doğrusu.
Bir tasarımcı olarak logomu değil antetli kağıt bultların üzerinde bile hayal edebilirim.
Çalışma üniversite öğrencilerine yönelik eğlence partileri düzenleyen bir "kurum" için son derece uygun bir çalışmadır.
Tekrar ediyorum burda sürdürmek niyetinde olduğunuz tek taraflı iş anlayışını hiç etik bulmuyorum. Ortada boşa giden sizin emeğiniz ve vaktiniz değil.
Yarışma istiyorsanız forum kurallarına göre açın bir yarışma katılsın arkadaşlar.