Diğer konuda da belirttiğim gibi ,aynı konuda iki başlık açılmış durumda.
Özel mesajyla iş verip sonra beğenmedim diyerek başka arayışlara girmeniz hiç etik değil ortada harcanan emek ve zaman varken.
Siz ortaya paranızı koyuyorsanız bizlerde emeğimizi ve sanatımızı koyuyoruz bu dengeyi gözardı etmeyelim.
minimum 80 tl= beğenmedim, emeğiniz için teşekkürler iyi günler anlamına gelebiliyor bendeki örnekte olduğu gibi.
Dediğim gibi derdiniz yarışma ise bu konuda açılmış forumu okumanızı öneririm.
reddedilen çalışmalarım.
Şimdi ne olacak, pm ile başka birine daha iş verip beğenmediğinizde aynı konuda 3üncü, 4üncü başlığı açarak yola devam mı edeceksiniz?
Çalışmalarım için Paint de çizilmiş gibi diyor. Bir kere bu çalışmalar CorelDraw gibi profesyonel bir programla çizildi paintte çizmek ise ayrı bir maharet ister ve benim için zor olurdu gerçekten.
buyrun paintde çizin ve gönderin.
Not:Kalite görecelidir dedik bi anlam vermediniz... ben bu çalışmaları gerçekten çok severek çalıştım ve iddia ediyorum daha iyilerini göstermekte baya zorlanırdınız...
Merhaba!
Detayli cevabi mailde vermistik,kurumsal politika geregi iki taraf arasindaki mesajlasmalari paylasmayi etik bulmuyoruz ancak siz isterseniz yine burada paylasabilirsiniz.Tamamen kisisel olarak yaptigim yorum ise,calismanizin malesef oldukca ozensiz,adeta dalga gecer gibi olduguydu.Bunu ofansif olarak algilamanizi anlayabiliyorum ancak bu durumda sizin isin ozensiz oldugu gercegini kabul ettiginizi farzetmek istiyorum.
Son olarak,yine kisisel fakat samimi bir soru;Calismanizi antetli kagit uzerinde hayal edebiliyor musunuz?
Degerli vaktiniz icin tekrardan tesekkurler!
Atanur Yel
WeLoveIstanbul
atanuryel@weloveistanbul.org