Ne kadar güzel ve sinsice bir tehdit. Hangi dolandırıcılığımızı gördüğünüzü çok merak ediyorum. Varsa bir sorununuz telefon numaramız her yerde yazıyor. Buyrun arayın yüzyüze görüşelim. Burada mantıksız cümleler kurarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Tehdit ile mi ürün alacaksınız?
Ürün garantin.com üzerinden satılıktır. Almak isteyen olursa ister misli, ister ulusal bankalar ister ptt ile satın alabilirler. Ürünün satış linkini çalışanımız en üste koymuş.
Mesajımda tehdit içeren hiçbirşey bulunmamasına rağmen tehdit olarak görüyorsaniz söyleyecek daha birsey yok. Verdiğiniz telefon numarasini az önce yurtdışında olmama rağmen aradım ama açan kişi oranın sirket değil ev olduğunu söyledi işe bakın ki.
Tekrar kalın olarak yazıyorum ki anlayın diye bunu tehdit olarak algiliyorsaniz daha da konuşmaya gerek yok: sayfayi o site üzerinden almak istemiyorum, moderator aracılığıyla veya önce sayfa sonra ödeme (kesintiler bana ait) olarak kabul ediyorsanız alacağım.
Kabul etmiyorsaniz sayfayi almak isteyenlere de önermiyorum. Çünkü illa o site diye tutturuyorsaniz bunun altında bir iş var bence.