son günlerde telefon ve iphfone cılgınlı fırsat bile bazı kisiler internet siteleri kisilerin ve bireylerin paraları gasp etmektedir. sizlerde emin olmadıgınız ve güvenmedigini internet sitelerine kredi kart ve benzeri bilgileriniz vermeyeniz en güvelir alisveris yerindedir.

insanlarımız bu zayıf durumlarında yararlanan olması ve bunu bilemeyenlerin basına gelen bu talihsiz olayı umarız ders olur ve devletimizde kanunlar nezdinde girisim ve düzenlemelerin yapılması dilegiyle..

Alıntı
Android ndirimleri Balad, phone 4s, Samsung Galaxy s3 : sahte telefon ve dolandırıldım

tel:0216 396 90 84 telefon ve iphone 4smarket internet sitesinde cep telefonu satıyormuş gibi dolandırılıyorlar bunlardan biride benim internetten reklamını gördüğüm cep telpiyasanın üçte bir fiyatına satıklarını söyleyen aynızamanda satış güvenlik belgelerini sertifikalarını gösteren dolandırıcılık şebekesinin ağına düştüm amerikada parça olarak getirdik iphone 5cıktı ucuzladı işte sınırlı sayıda sahte saat örnegin100 kişinin95 satılmış gibi gösterek acele etmenizi üze olmanız ilternet üstünden yapıyorlar arkasındanda hemen satın alın fırsatı kaçırmatın gibi yazı yazıyorlar kredi kartımdan 550tl onayladım birdaha geri dönüşümü olmadı fener gönereni dumuştum tel şeklinde bizi dolandıran ortada yoklar siteye baktıgımda başka adlar altında milleti aynı yolla dolandırıyorlar ben dolandırıldım sizler böyle tuzağa düşmeye diye yazdm savcılıga suçduyrusunda bulunacam bulunacagından umudum yok,buşekilde dolandıran insanların sayısı çok.çok insanlarımadur etmişler bular insalıktan nasibi olmamış insan bile degiller allah korkusu insanlardan utan ması yoklar şimdi sizler nerde yaşayorsunuz diyeceksin biravukadar herşeye inanlardanda kalmayacaklar insanların güvenlerini sarstılar dürüste olsa bundan sonra inanmaz kimse bunlar şikayet edecek mercide bulamadım kredi kartıyla alışveriştelikeli
kaynak:http://www.bilgiekseni.com/cep-dunya...iliciligi.html