Herkese çok teşekkür ederim yorumları için, bugüne kadar seo yapacağım diyen forumdan bazı kişilere seo çalışması yaptırdım fakat hiçbirinden sonuç alamadım, genelde çoğu tokatçı olmuş yada az bilgiyi çokmuş gibi süsleyip satmaya çalışıyorlar. Anlaşılan bilenler sadece kendilerine çalışıyorlar. Bende deneyerek öğrenmeye çalışıyorum bu işi. Sizin bu konuda çok güvendiğiniz seo hizmeti verebilecek kişiler var ise bilmiyorum ama benim karşıma henüz forumdan sağlam biri çıkmadı. Webloader script açısındanda artık değişik bişeyler deneme zamanı geldi bence kimse bu konuda geliştirme peşinde değilmi yahu herkes aynı scripti neredeyse ilk günkü hali ile kullanıyor.
Siz ne istediğinizi tam olarak biliyorsanız bana pm atın ben size gereken bilgilendirmeyi yapayım

Bedavaya kimse yapmaz, anladığım kadarı ile siz v7 hep aynı diyorsunuz, kısa ve net söyledim belirttiğim kişi ile görüşün boş zamanı varsa size en iyi yardımcı olacak kişidir. Veya da sıfırdan bi script yazdırın bundan daha güzel ne olabilir ki ? Yeter ki istek olsun.