Site Adresi : PM İle Verilecektir.
Günlük Hit : 300-700 arası değişmektedir.
Geliri Nereden ? : Geliri Oyunculara Premium satışından gelmektedir.
Kategori : Oyun, Browser Oyunu
Banlı olduğu sponsor : Yok
İçerik ve Yazılım : İçerik ve yazılım dahildir. Kullanılan oyun sistemim, piyasa bir script değildir, sadece 3 sitede ( 1 tanesi yabancı ) sitede bulunmaktadır.
Forum yazılımı WoltlabBurningBoard Lite Ücretsiz sürümüdür.
Hit Nerden Geliyor ? : Organik hit direk olarak oyunculardan gelmektedir.
Satıştan Sonra Peki ? : Satıştan sonra oluşacak problemlere karşı destek sağlanacaktır.

5 Gün önce, facebooktan bir üyemizin siteyi beğenmesi sonucu, yaptığı yardım ile 550 tl lik reklam yayınlanmış olup, 3 K tık almış ve 2 milyon 900 bin kişiye gösterilmiştir.

İstenilirse bunların screenleri atılır.

Satış Sebebim : Sabit bir işte çalışmaya başladım ve ilgilenemeyeceğim. Eğerki reklam yapılır, site tanıtılırsa, Türkiyede tek olacaktır. Kullanıcılarn hepsi memnundur, 350 üyesinden 200 tanesi aktif, 50 tanesi anlık onlinedir.

2.ci Server için tüm ayarlar yapılmış, üyelere 15.11.2012 tarihine zaman verilmiştir. Evren açılınca Karanlık Madde satışı olacaktır, nereden bakılsa 300 aktif oyuncu yeni evreni beklemektedir. 3 gelir 5 gelir diyemem ama mutlaka 2-3 ay içerisinde verilen parayı amorti edecek bir sitedir.

İstenilen Fiyat : 500 TL dir.

NOT : Ben premium dışında maden, gemi satmıyorum, isteyenler oluyor bunlar satılırsa gelir katlanır, ama sitenin geleceği düşer. Projeme yazık olmasın istiyorum.

Domain - İHS dedir.
Hosting : 1 Yıllık Turkiye lokasyon CPANEL sınırsız hosting fiyata dahildir.