2 gündür abonelerimi göremiyorum,kanal menüsüne girince abone sayısı gözüküyor ama tıklayınca üye bilgileri gözükmüyor sizde de aynı mı durum?
aboneye felan takmayın fazla gereksız seyler onlar
8 abonem var

) toplam 8 abone ama kazancım Allaha sukur super
hersey zamanlamada bıtıyor bıraz kurcalayın tecrube edeceksınız herkez ıcın soyluyorum yorum yazan arkadas ıcın degıl sadece yok ızlenme sayısı yok abone sayısı felan kasma bunlar bos ısler
cunkı orjınal ve ılk atılan ıcerık daıma youtube gozunde degerlı oluyor
mısal amerıkan spor gazetelerının bırınde bır sporcu bezbolda bılmem kac metrelık vurus yapıyor vıdeosunu koyuyor o gecenın popıler vıdeosu amerıkada bu ben vıdeoya nasıp ıste spor gazetesınde bı goruyorum ındırıp youtubeye atıyorum gazetenın kendı sıtesınde o ana kadar 5 kdan fazla ızlenmıs vıdeo youtubeye ben atıyorum baya bır ızlenme alıyor sonra kondua yorumlar tartısmalar lıkeler dıslıkeler felan konu kopup gıdıyor cosuyor
ızlenmemı kastım hayır abonemı kastım hayır bunlara masraf yapmanıza gerek yok yeterkı orjınal haber sıtelerını cok sıkıt akıp edın aynen soyle hayal edın:
turkıyedekı haber sıtelerını zıyaret edıyonuz bugunun gundemı ne olacak sporda ekonomıde yada guncel haberlerde hep bellı bunu amerıkadaymıs gıbı amerıkan ahber sıtelerınde takıp edıp o vıdeoları once yuklemeye bakın sonra kazanmanın keyfını surun luzumsuz masraf yaparak para kazanacam hevesıne para kaybetmeyın ben ne youtube seo ne etıket ne abone ne ızleyıcı kasmadım kasmayada nıyetım yok aklıdma bır projem var onuda ozelde konsutugum bı arkadasla deneyecem ınsallah 1 ay sonra felan ıste son 3 gunum ha bırde sunu unutmayın bız saat olarak onlardan ondeyız bu bıze cok avantaj saglıyor sıkı bır gundem takıpcısı ıyı bır vıdeoyu yakalarsanız emınım o ay paraya para demezsınız