Merhaba
Bildiğiniz üzere webloader scripti artık google tarafında sıkıntılı benim istediğim şey şu; webloader v7 scripti farklı bir scriptmiş gibi google'a gösterip varsa eğer google'a göre eksik tarafları ona göre scriptin optimize edilmesi . Bu konuda tecrübeli coder arkadaşlardan ücretli destek istiyorum. Malum tüm webloader sitelerimizin çoğu çöp oldu.
Kesinlikle webloder google sevmedi, veya su scripti sevmedi gibi bir sey kesinlikle yanlıs. Karsınızdaki jetonlu telefonmu ? google bu işi gücü bırakmıslar w7 için özel bir teknikmi geliştirmişler w7 leri banlayın bu komik. W7 değil neyle spam yaparsan neyle blackhat seo yaparsan ve abartırsan banlanır. Çünkü artık sıralamalardaki yerleri atıyorum önceden 100 krtitere göre değerlendiriyorsa su an 200 kritere göre değerlendiyor. w7 yi sevmedi mantıgı ise adült sektörünün %80 ni wb kullanıyor bu yüzdende herkez w7 ler banlanıyor sanıyor. Geçen hafta mahir x kullanan onlarca sitede banlandı w7 ile alakası nedir. Spam yapmadan kasın diycem buda adlt sektöründe imkansız hacklinksiz olmaz. Sadece abartmadan biraz daha uzun zamana yayarak kasın
Paranıda ona buna kaptırma ben googleye sevdiririm w7 filan diyenlere