Arkadaşlar 15 gün önce bu paketi aldım. 1 tane ticket açıp bi iki sordum birine yanıt verdiler. Diğer sorunuma ise yanıt vermiyorlar. Ticketi kapatıp duruyorlar. 3. kez cevap yazdım. Yok yine kapatmışlar. Bunu neden yaptıklarını da anlamıyorum. Cevap veremiyorsanız anlatın durumu dimi çok sinirliyim şu anda elim ayağım titriyor ALDIĞIMA PİŞMANIM KISACA ALACAK ARKADAŞLARA TAVSİYE ETMİYORUM.
Lütfen sakin olun!
Bu kadar sinir stres ticketiniz kapandığından mı kaynaklanıyor ?
web sitemizde 4 Ayrı telefon numaramız mevcuttu herhangi birini arasaydınız bu kadar sinirlenmeyip eliniz ayağını titremesine gerek yoktu
Ayriyeten ticketlerimize en fazla 2 saat içerisinde cevaplamaktayız kesinlikle bir yanlışlık söz konusudur . Durduk yere ne diye cevaplamayıp kapatalım ticketlerinizi Burada yüzlerce müşterimiz var olsa onlardada aynı problemi yaşardık
Hatta 0216 386 73 82 Nolu numaradan arayıp telefona beni isterseniz (ismim cüneyt) size telefonda gerekli teknik desteği vermeye hazırım . Dilerseniz pm den bana telefon numaranızı belirtin ben sizinle irtibata geçeyim .
Cevap veremeyeceğimiz hiç bir soru yoktur çok şükür .
Şunuda belirtmek isterim yazınızın sonundakilerini hakkettiğimizi düşünmüyorum . Sizi yüz üstü bırakıp kaçtık mı? firmayı kapatıp yedeklerinizi vermedik mi? veya sözleşme içerisinde yasal hakkınız olan paranızın üstüne mi yattık ? veya bir kesintimi yaşadınız ?
Yakıştıramadım size .
Ayriyeten pm olarak bana müşteri bilgilerinizi bildirirseniz olayın araştırmasını yapmak istiyorum .
Teşekkür ederim.
Ben tek pakatte 15 adet domain yonlendireceğim cpu kullanımı nasıl ayırlıyor sisteminiz ve flash oyun agırlıklı olacak siterler mümkünmüdür.
cpu kullanımını adil şekilde kullandığımız CloudLinux programı ile gerçekleştirmekteyiz tüm müşterilerimize %20 cpu tüketim hakkı tanımaktayız. Önceki kullandığınız hosting firmasında cpu problemi yaşamadıysanız bizlede problem çıkacağını tahmin etmiyorum .
live2@mdl.com.tr üzerinden irtibata geçerseniz daha geniş çaplı bilgi verebilirim size.