İyi günler arkadaşlar.
Arkadaşlar
www.alemdinlesin.com a aynı şekil farklı bir script oluşturduğum için şuan üzerinde kurulu olan scripti satmaya karar verdim. yalnız sadece en fazla 2 kişiye satmayı düşünüyorum çünkü çok fazla kişide olması değerinin düşmedi demektir ben buna karşıyım.
Scriptin özellikleri baya fazla olduğu için bir kaç temel özelliğini sayacağım.
-------
Scriptde kayıt olan kullanıcılar kendi sayfalarını oluşturur temasını düzenler müziklerini ve fotoğrafını paylaşır arkadaşlarıyla yorumlaşır arkadaş olur engeller mesajlaşır sohbet edebilir.
Kullanıcıların yüklediği müzikler isterseniz scriptinizin kurulu olduğu hostinge isterseniz farklı bir hostinge + ip adresine yüklettirebilirsiniz.
Script php olup .htacess ile yapılanmış link yapısı vardır ve seo kullanılmıştır.
Kendine ait bir ufak bir forum tartışma alanı bulunmaktadır üyelere sadece forumda olmak üzere yetki verebilirsiniz. normal admin yetkisi verebilirsiniz.
Kullanıcıların tekil dinlenmelerine göre haftalık veya aylık & yıllık topliste sistemi vardır bunu siz belirlersiniz.
-----
sanırım bu kadar özellik yeter. almayı düşünen arkadaşlar bana özel mesaj atabilir yada
alitan.tr@gmail.com mail atabilirler arkadaşlar.
Script kesinlikle kendi kodlamamdır. Anlaştığım kişiye farklı bir tema oluşturup öylece vereceğimdir scripti.
Bu arada
www.eskisehirtemizlik.net domain bendedir almak isteyen arkadaşlar yine yukarıda verdiğim mail adresi ile bana ulaşabilirler.
iyi çalışmalar dilerim herkese.
Devamı Oku: Alemdinlesin.com Scripti.