butun sinavlari basarili bitirip en guzel okulda egitim aliyorum suan. ve gecende bir ogretim gorevlisi ile sohbet ediyorduk bunlarin hic birini yapmamis birinin yaninda calisacaksin dedi
Eğitimi bu ülkelerdeki üniversite ile kısıtlamamak lazım.
Türkiye'nin en büyük üniversitelerinden (devlet) birinde okuyorum ve hala lise mantığıyla hareket eden çocukça insanlar var.
Bu ülkede bilimsel eğitim yok, kısacası eğitim yok.
İnsan bir yandan da kendini geliştirebilmeli. Kitap okumalı. İlerici düşünebilmeli.
Kendi kabuğunu kendi kırabilmeli.
Yoksa bu sistem içerisinde çok ama çok zor.
Merak ettim hangi okul? Sadece merakımdan sordum.
alıntıladığım mesajda, ilim öğrenmenin güzelliğinden bahsedilmiş, ilim neye göre ilim onun için verilmiş örnektir
yanlış var demek ki, hem eğitim sisteminde hem eğitimde , bu yanlışlar var diye kimse kimseye okumayın demiyor.
belli kesim dediğiniz kim, o belli kesim çoğunluğu oluşturuyor maymundan gelmediğini bilen, ee bir sıkıntı var bu işte
okuyun öğrenin yıllarca , elde kalan bilgiler , maymundan geldik , bitkiler fotosentez yapar deyip kestirirdim ancak okumak iyidir iyi
yoksa tinerci olur bizim gençlik
Sinirlenmeyim diyorumda. Benim işim bilgisayar mühendisliği evet o yazılımları biz yapıyoruz. O fotoğraf direk bize hakaretse bizim yaptığımız işi küçümsemekse ... Bi üslüp takının
Yukarıda arkadaşlar demiş en güzel üniversitede en iyi puanları aldım diye. Tamam bizde diyelim. Ben ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisiyim. Sınavda 1800. oldum -küsüratı hatırlamıyorum 1872 galiba - istediğim bölüm için günlerce çalıştım.
Sizin dediğinize göre ben malım ben bişey olamayacağım. Sence öyle bir dünya var mı?
Okumayıp bişey olan 100 kişi varsa okuyup bişey olan 100.000 kişi vardır. Siz okuyanları küçümseyemezsiniz. Ben çok da iyi biliyorum burada didinen lise mezunu istediği kadar iyi bilsin bizim okulun mezunu çıkıyor işte 5000 lira maaşla kimsede demiyor ki arkadaş sen biliyor musun?
Yukarıda arkadaş demiş ben çizene bakarım diye. Eminim ki yüzbinlercedolarlık firmanız var ve o yüzden konuşuyorsunuz.
Okuyup okumamak insanın tercihidir ama okumayan adam okuyanı küçümsüyorsa(ki şuan yapıyor) cahildir. Öylede kalacaktır.
He 2 yıllıklar üniversite mi bana sorarsan değil. Araya leblebi attır çeşit olsun gibi bişey.
Her zaman okuyan adamlar sizden 1 değil 8-9 adım önde olacaklar görürsünüz.
"Okumayıp acun olacam" ben diyen var ya Sabır!