Bende konumu kilitlemesi için report ettim adam ilgilenmedi konuyu kilitlemedi.Panelden baktığımda deae olduğunu gördüm pm attım ona rağmen dönüş yapmadı.Forumda da çok artistvari tavırlar takınıyor.Dün yine illegal bir satış vardı onu da report ettim onunla da ilgilenmedi yine.Forum yönetimi böyle adamları alarak çok yanlış yapıyor.Karşısındakini öncelikle insan yerine koymalı.Pmlere zamanında olmasa da dönüş yapmalıydı
PM'lerim hala durmakta isterse capslerini koyarım buraya, yaklaşık 2 ay öncesinin PM'leri belki. Nasıl artist davranıyor nasıl artist davranıyor anlatamam ya. Altı üstü haklı olduğum 5 konuda report etmişim 4 tanesine Deae cevaplamış birini RHSBILISIM cevaplamış, Deae tüm hepsinde ne istediysem tam tersini yapmış fakat RHSBILISIM ne dersem yapmıştı, ona burdan çok teşekkür ediyorum. Benim gördüğüm en iyi moderator bence o. Geçenlerde bi konuya yorum yapmıştım, PM atmıştı bana RHS bu yorumunuzu report etmişler, ister siz kaldırın ister ben kaldırayım hocam diye. Acayip hoşuma gitti bu tavırı. Hatta 2 kere aynı olayı yaşadım RHS ile

Ağırlığını ve yerini bilen adamı seveceksin.