PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya sözleşmelilerin çoğu zaten dediğiniz eğitimi alıp kadroluya geçiyor. herkesten öyle duydum hocam bana da mantıklı geldi çünkü eğitimle alınan bir kuruma başka bir alımda direk kadrolu olarak alacaklarını sanmıyorum.
Kim onu diyor arkadaşım bak sağdan soldan duyma bilgilerle yanlış bilgi ediniyorsun. Kimse eğitim alarak kadroya geçmez. Sözleşmeli giren bir kişiyi ancak yasa ile kadroya geçirebilirsin oda tüm sözleşmelileri etkiler.

Size diyorum ki bu alım cezaevleri için değil. Denetimde Serbestlik dediğimiz sistem için ve okullardaki personel için.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:20:10 -->-> Daha önceki mesaj 19:18:59 --

KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir tanıdığın eniştesi ikm o kendisi anlatıyor
Adamın teki tutturmuş bişi istemiş vermemiş. Ters düşmüşler demiş burdan çıkayım ilk seni vurucam .Sonra aradan yıllar geçiyor bir bakıyor köprüden yürürken karşısında ona doğru geliyor.
Vay nasılsın görmeyeli falan diyo sigara falan veriyor eski mahkum öldürcek olan Ucuz yırtıyo yani

Öyle dediklerine bakmayın dışarıda eski iki dost gibi oluyor insan. İçerideki mahkum psikolojisi ile öyle demiştir eniştenize. Birde büyük ihtimal o olay çok çok eskidir.