Hostingçi olarak kendimi kasdetmiştim,inşaat mühendisi kimliğimle yazıyorum demek istedim.Yok yere alınganlık yapmışsınız,hostingçi olduğunuzdan haberim dahi yok

Bu arada söylediğim rakamda arsayı göz önüne alarak söyledim,metraj çıkarmak gerekir ama kaba hesabı bu işlerin budur.Bu arada gereksiz imleme yapıyorsunuz,(tor demir) bundan süresiz ban yersiniz dikkat
Hocam pardon yanlış anlaşılma olmuş bu arada inşaat mühendisi olmanıza laf demedim en çok istediğim şey

Kusura bakmayın özür dilerim...
amma attınız arkadaşlar ya milyon doları hiç siz bi arada gördünüz mü? adam 4 katlı bir bina ve içerisine 70metrekarelik daire yapacak. bu konularda bilg iverin adama.
benim burda bir akrabam 6 katlı çift daireli bina yaptı bunların birisi bodrum birisi yüksek giriş 4 ü kat. hatta son katlar dublex. maliyeti 730 bin tl tamamı.ama masraftan kaçmadı.istesem 500 e de malederdim dediğini duydum. toplam 12 daire her birisi sanırım 110 metrekare
Valla o bina yıkılır

Denetimcilikte yaptığımız için diyorum arsa dahilse o fiyata akrabanız bence yurt dışına çıkmalı bir an önce

)
Bu arada inşaat sektöründe olan herkes milyon dolarları gözden çıkarmalı ve kesinlikle görmüştür