KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Çok doğru
Üniversite tercihi yapmıştık 2 yıl önce 6 arkadaş , aynı yerleri yazmıştık.Çıkmadı diye üzülmüştüm ama her işte bir hayır var diye geçiştirmiştim. Gerçekten öyleymiş iyi ki gitmedim diyorum önüme daha iyi fırsatlar çıktı.

Üniversite okusaydım hiç birşey yapamıcaktım. Şimdiye kadar kazandığım paraların hiçbirini kazanamıcaktım tam tersine fazladan masraf yapıcaktım üniversitede derslere kafa yorucaktım.
Dostum üniversite okuyamadım diye kendini motive edip mutlu etmeye çalışıyorsun ama üzüldüm senin adına keşke kazanabilseydin. Bill Gates 'in teknik bilgisi zaten üniversite düzeyindeydi, üniversitenin bundan dolayı kendine birşey katmayacağını bildiği için okumadı. Sakıp Sabancı desen herkesin bildiğinin aksine babadan zengin birisidir, üniversite okumamış ama zengin olmuş birisi zannetmeyin. Ali Ağaoğlu mesela buda babadan zengin birisidir, babası zamanında istanbulun en ünlü mütaitlerinden biriydi. Eğer babadan kalma paran,pulun yoksa ve teknik bilgi sevsiyen üniversite düzeyinde değilse ilerde çok pişman olacaksın okumadığına, bu mesajımıda hatırlarsın..