Vader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu adam size dövmenin dini boyutunu sormuyor ki. Dövme yaptıracakmış, o konu hakkında bilgi almak istiyor. Arkadaş ne çok şakirt vardır şu forumda. Böyle kişilerin yorumlarını okudukça R10'dan soğuyorum. Sorsan a/dult-film vs siteleri vardır ama herkese din dersi verecek kadar müslümanlardır

Ayrıca konuyu açan arkadaş belki müslüman değil, nereden biliyorsunuz? Hastayım size
Abi Konuyu Okuyu Boşa Yorum Yapma Burada Tartışmanın Kaynağı Biz DeğilizAdam Dini Açıdan Yorumunu Yapmış Tamam Müslüman Olsun Veya Olmasın Adam Dini Gereği Yorumunu Yapıp Arkadaşa Bildirmiş Yaptıramazsın Dememiş.Tartışmanın Sebebi İki Tane Kendini Bilmez Kişi Tarafından Burası Bir Forum Platformu Herkes İstediğini Yaza Bilir Ama Saygı Çerçevesinde Bu Demektirki Kendini Bilmez Birilerinin Ayet İle Açıklama Yapan Arkadaşa İthafen Yok Dinciler Bastı Yok At Kafalılar Bu Kadarmı Arahatsız Oluyorsunuz Anlamadım.Bu Yorumları Yapanlar Yüzünden Tartışma Çıktı.Din Dersi Verecek Kadar Bilgisi Olmayanlar Yüzünden Forumdan Soğuyorum Demişşin.
İbni Mesud hazretleri, (Dövme yapan ve yaptıran, peruk takan ve  taktıranlara lanet olsun) mealindeki hadis-i şerifi rivayet edince, Ümmü  Yakub adında ihtiyar bir kadın itiraz edip, "Ben Kur'anın hepsini  okudum, ama böyle bir lanet yok” dedi. İbni Mesud hazretleri, "Dikkatli  okusaydın mutlaka görürdün” diyerek şu mealdeki âyet-i kerimeyi okudu:
 (Resulullahın size verdiklerini alın, yasakladıklarından sakının!) [Haşr 7] ,A
Arkadaş Kaynağıda Yazmış.Sonuçta Kimse Kafasından Birşey Uydurmuyor.Herşey Hadislerle Ayetlerle Bize İletilmiştir.Yorumları Oku Ondan Sonra Sende Yorum Yap.