JetHomme57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o kadar bütcem yok malesef olsa alırdım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:36:46 -->-> Daha önceki mesaj 18:33:21 --

perseus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
canon mu nikon mu hangisi daha iyi sorusunun cevabı yoktur. 2side çok iyidir. ama ya canoncu olursun yada nikoncu. mesela ben nikoncuyum. ve d80 kullandım çok memnun kalmıştım eskiden. kısa birsüre canon 450d de kullandım oda iyiydi. ama nikona alıştığımdan ve daha rahat kullanabildiğimden ben olsam nikon d80i tercih ederdim. ama dediğim gibi hangisi daha iyi cevabı yok. imkanın varsa biryerden bulup eline al. hangisi daha iyi eline oturuyorsa daha rahat hissediyorsan kendini onu almanı tavsiye ederim...
Hocam canonun body ufak ele tam oturmuyor yani ama nikon tam oturuyor onu diyebilirim rahat bir makine.

Chiwi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Canon'dan şaşma derim. Tabii bu demek değildir ki Nikon kötü.
Nikon D80 2006 üretim Canon 450D 2008 mi ney öyle biliyom o yüzden bazı özelliklerden canon üstün ama nikon profosyenellik açısından ve rahat olmasından ilgimi çekiyor.

WaLKe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende Nikon D3000 Var. Çekilen resimler burda.
Hocam Nikon D3100 hakkında bilgi verirmisiniz? Bunuda önerdiler bana fiyatlarıda çok uygun 800 850 e satan çok var sahibinden araştırıyom fiyatları uygun.