Projemizi hayata geçirmeye karar verdikten sonra kuracağımız alt yapı, tema ve diğer gereksinimlere ihtiyacımız olacak ben bunların tümünü bir pakette topladım. Detayları;
Size özel opencart temalarınızı tasarlarım, düzenlerim, kurulumu baştan sona gerçekleştirip css hataları giderip ve modüllerinizi kurulup teslim edebilirim. Bunların tümüne ya da herhangi birinde desteğe ihtiyacı olanlar pm ile ulaşabilirler. Benim hazırladığım, Kimseye daha önce satılmamış tema ve kurulum bilgilerini aşağıda belirtiyorum.
Benim hazırladığım,Premium temadan ilham alarak benim spor ürünler üzerine tasarladığım temayı kurulum+modüller (satışa hazır olacak şekilde tümü) +özel istekler ve düzenlemeler olarak satışa sunuyorum. Sadece 1 kişiye satılacaktır veya 10 kişi sınırı ile, komple site olarak sunucunuza aktarılacaktır. Ürün tarzınıza göre renk ve desen editlemesi de yapabilirim. Fiyatı size kurulumu ve satışa hazır hale getirecek şekilde sadece size ait olması için 200 TL, satışının açık olması için 100TL. böylece modüller içine ekstra destek almadan projenizi hayata geçirbilirsiniz. Satışı daha önce yapılmamış bir temadır. başka yerde olan ilanlarım da hemen kaldırılacak ve size özel bir tema olacaktır, satışı başka kimseye yapılmayacaktır. İlgilenenler ve eklemek istedikleri olanlar pm ile bana ulaşabilirler. Herkese iyi forumlar dilerim.
Sadece size ait fiyatı:200

Satışının açık olması (10 adet sınırı ile) 100

den 50

ye çekiyorum. İlk 5 kişi için. İyi alışverişler dilerim.
Demo:firsatialem.com
admin paneli
kullanıcı adı: demo
şifre: demo