Züğürt tesellisi
Okusaydım avukat da olurdum doktor da ama ne gerenk var, ben böyle de iyiyim

Ne mi oldum?
Hiçbir şey olamadım
He ben mi ne oldum? Okuduğum bölüm hakkında hiçbir işe girmedim çalışmadım ama iyi ki de okumuşum. Ünv. okumasaydım lise mezunu olarak da hayatıma devam ederdim ama o güzellik, okul yılları ve arkadaş çevresini tatmamış, yaşamamış olurdum. Buna da üzülürdüm

İçimde hep istek olarak kalırdı eminim. Üniversite okuyanlara imrenirdim. Kesinlikle imrenir ve keşke ben de okusaydım derdim.
Şu an hayatımı tamamen farklı bir dalda kazanıyorum ancak eğitimin ve eğitim hayatının bana kattığı sayısız artı var. Diplomam var en azından niye bu işi yapıyorsun keşke okusaydın diyenlerin gözüne sokup ben zaten okudum ama hayatımı kendi sevdiğim işi yaparak kazanıyorum diyebiliyorum
Bilgisayar ile ilgili bölümler okusam daha iyi olmaz mıydı, olurdu evet ama o yıllarda internet ve bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmiyordum kiii teee kaç sene öncesiydi. Bi bilgisayar 3000 lira falandı, zor aldıydık da painti açmasını bilmiyordum
İnsanın içinde istek olacak. Kimisinde olmuyor o. Ben de yoktu mesela. Hiç öyle ödevimi yapayım dersime çalışayım gelmezdi içimden. Tek amacım bilgisayardı. Liseyi son sene bıraktım bir süre işsiz gezdim ama en sonunda işimi buldum şimdi diyorum ki iyiki bırakmışım.
Çünkü muhtemelen istemediğim bir üniversitede istemediğim bir bölümde sıkıcı okulla uğraşıyor olacaktım. Lise günlerim aklıma geliyor da korkunç rüya görmüşüm gibi oluyor. Aklıma dersler, ödevler , saçma kanunlar, sabah erken kalkmalar geliyor. Ama eminim senin aklına arkadaş ortamı vs geliyordur.