The_joker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
faydalı anlatım teşekkürler.
Ben teşekkür ederim

Ses adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eline sağlık hocam bunu baya önceden biliyordum ama her seferinde üşenip gene doldurmadım

"Standart olarak gelen Genel kategorisini silme imkanınız olmadığı için düzenlemeli ve yeni kategoriler açarken bir kelimeyi hedefleyerek açmalısınız. "

Hocam burada yanlışınız var genel kategorisi silinebiliyor.

Bunun için yapmanız gereken wp-admin panelinden Ayarlar>yazma deyip sayfayı açıyoruz. Varsayılan Yazı Kategorisi var karşısındaki geneli başka kategori ile değiştirip değişikleri kaydedip çıkıyoruz. Daha sonrada kategoriler kısmından genel kategorisini silebilirsiniz.
ErcellMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
An itibariyle bunu yapıyorum
Çok büyük fark etmiyor hocam aynı kapıya çıkıyor

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yine aynı mantığa geliyor. Sen yine bir kategori oluşturup genel kategorisi ile değiştiriyorsun. Bununla uğraşacağına genel kategorisini düzenlesene.
Aynı fikirdeyiz

erdjan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir anlatim olmus.. Ellerinize saglik. Aslinda bildigimiz seyler ama göz ardi ediyoruz..
Evet hocam üşenmeden uygulanmalı

Alpinux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel kategorinin silinmez derken kategorisiz hiçbir site olmaz o yüzden, ha ismini değiştirmişin ha başka kategori açmısın farketmez maksat tek de olsa bir kategori olması.

İkincisi, hatalı bildiğiniz birşey herhangi bir eklenti kullanmadan da kategori sayfaları indexleniyor, indexlenmediğini nereden çıkardınız acaba? Çünkü sitelerimde herhangi bir eklenti kullanmıyorum o yüzden. uzun zamandır yazmıyorum o kategoride ama aylık dergiler yazınca 4. sayfada çıkıyor.
Belirttiğiniz sayfa standart wordpress kategori sayfası değildir!!!