GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayemde com için 100bin lira istenen yerde bjk.org için 10bin istese yine az... hayırlı satışlar
teşekkürler. bunun com için 200 bin istiyorlar diye biliyorum ama türkiyede anladığım kadarıyla 10 yıl sonra domainler gerçek değerine ulaşacak, yurt dışana bakıyorum özellikle amerikaya jenerik domainleri almak hiç kolay değil çok ciddi rakam istiyorlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:38:37 -->-> Daha önceki mesaj 10:35:55 --

rtaytug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 Domain satışı bölümünde uzun zamandır açılan en iyi konu... Projelendirecek zamanım olsa kaçırmazdım. Alacak arkadaşta bana kalırsa aldıktan sonra işi gücü bırakıp sadece bu domaine odaklansın. üzerine düşerse hayatının projesi olacaktır.
evet hocam bu domain yurt dışında bu tür bir konuma sahip olsa 50 bin, 80 bin dolarla gider ama biz türkiyede yaşıyoruz.bizde herşey çok geriden izlenir .gerçi umut vadediyoruz eskiye nazaran çok daha hızlı gelişiyoruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:34:00 -->-> Daha önceki mesaj 10:38:37 --

Konu güncel