sshoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada yazmam doğru olurmu bilemiyorum, ancak Mahmut beyin yaptığı fedakarlığı siz r10 dostlarıyla paylaşmak istiyorum. Derslere katılım her hafta dahada az olmasına rağmen kendisi hiç yılmadan, farklı bir heyecanla öğrenmemiz için çabaladı. Hatta dersin iptal edildiği hafta katılan yalnız ben olmama rağmen saatlerce skype üzerinden görüntülü olarak anlattı ve takıldığım yerde tekrar kontrol etmem için video hazırlayıp gönderdi. Kendisine gerçekten minnettarım. Benim gibi bu işe yeni başlayan arkadaşlar inanın çok şey kaçırdılar. Umarım gelecek derslerde katılım çok daha iyi seviyelerde olur. Ve böyle bir fedakarlık gerçek değerini bulur.
Biz sadece üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek istedik bir şeyler öğrenmek isteyenlere Sinan Bey. Yaptığımız sadece bu oldu ve size de ayrıca teşekkür etmek istiyorum derslere olan ilginiz ve katılımlarınızdan dolayı, her zaman dediğim gibi her ne zaman isterseniz bana gerek şahsi numaramdan gerekse diğer iletişim adreslerimden ulaşabilirsiniz.

lawenginer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende ders almak isterim
Arama Motoru Optimizasyonu ( SEO ) Dersimiz maalesef bu hafta itibari ile tamamlanmış olup son bulmuştur. İlerleyen dönemlerde tekrardan başlayacaktır. Önümüzdeki hafta başlayacak olan ücretsiz dersimiz ise HTML/CSS Dersleri olacak ve yine ücretsiz olarak verilecektir. Aynı anda paralel olarak ücretli Genel PHP Kodlama ve Uygulama Derslerimiz de başlayacaktır. Bu dersimize katılan herkes için
  • Dersimize eksiksiz katılıp da yine de "Kendimi Yetersiz Hissediyorum" diyen arkadaşlar, bir sonraki derse Ücret ödemeden katılacak
  • Ders sonu HTML,CSS ve PHP ile kodlamalar yapabilecek,
  • Sektöre hazır olduğu için alanında meslek bulabilecek
  • Ayrıca bu alanda uygulama geliştirebilecektir.