Agoge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki annesi kaçak bir ilişkiyle peydahlamıştır akrebi bu kadar emin olma dostum ,yumurtladıkdan sonrada aşırı kanamadan dolayı ölmüştür ,bu akrep yanlız olabilir ,tek tabanca olarak takılıyor olabilir yanında arkadaşlarının oldugunu sanmıyorum baksana saçlarına sıkıntıdan ve yalnızlıktan beyazlamış zaten.
ilk verdigin ihtimale katılmıyorum çünkü akrepler son derece gururlu lamuslu şerefli böceklerdir.Böyle bi durumda teredüt etmeden kendi kendilerini sokacaklardır.ki dayımların eczanelerinde vardı yakalıyorlardı sık sık diyorduki akrebin üzerine tükür akrep kendi kendine yediremiyor ignesini hemen kendisine batırıyor ve kendini öldürüyor.
2 ci ihitmal ise çok düşük bakıyorum kanama olacagını sanmam olsa dahi kanamdan ölecegine ihtimal vermem. (:.
Valla benden demesi bunun ebesi var ninesi var dayzesi var hallası var helle bide düşmanı varsa hiç sorma .
Ve bu akrepler bildigim kadarı ile bi belgeselde izlemiştim zehirleri önce sinir sisteminizi felç ediyor sonra vucüdünüz yavaş yavaş sogumaya başlıyor konuşamıyorsun hareket edemiyorsunuz kaslarınız parçalanıyor gibi oluyormuş helleki birde çok zehirli birşeyse aman yarabim
şimdi bunca ihtimale karşı sen halla o evdemi yatıyorsun??yada yatabiliyormusun??Düşünsene gece yatagında soksa kimsenin haberi olmiyacak ..Git bi komşundan kal durumu izah et. yada git bi polis merkezine deki evimden akrep çıktı bana yatacak yer ayarlayın de.
Ayrıca akrebin leşini atma bi kavanozda tut yarın okulda kızlara havva atarsın (: .cesurca akreple savaştıgını anlat.
emin ol okulun trendtopigi olursun