Bir çok parametre var aslında. Öcelikle her zaman söylüyorum şu hit programlarını bir kaldırın. Siz Google un hit programlarının mantığını çözemediğinimi sanıyorsunuz. Denemesi bedava. Emin olun bir süre sonra hit programları yüzünden siteniz gerilemeye başlayacaktır. Programa bir takım kelimeler giriyorsun o da sana sürekli arama yapıyor. Bir süre sonra google ne yaptığını anlıyor. O yüzden boşuna bu işlerle uğraşmayın.
Bir diğer konu da. Eğer siteniz de yorum alanı varsa ve kimse girip yorum yazmamışsa ama backlink anlamında bir çok yerde backlinkiniz varsa bu da etki ediyor. Mutlaka yorum girdirmeye özen gösterin. Ne kadar çok yorum girilirse o kadar çok güncel olduğu düşünülür. Eğer yorumları kendiniz girmek isterseniz de yorum alanına konu ile alakalı yorumlar girmeye çalışın. Misal konu muhteşem yüzyıl 70. bölüm fragmanı ise yorumlar içerisinde "Çok güzel bir dizi her hafta izliyorum", " Elinize kolunuza sağlık" gibi klişe yorumladan ziyade daha uzun ve konuyla alakalı "Bu hafta saray da kıyamet kopacak. Bakalım Hürrem sultan Firuze Hatun u öldürebilecek mi? Ya keşke Firuze saray da kalsa. Hürrem sultan dan nefret ediyorum. Sultan Süleyman acaba bu durum karşısında ne yapar. Sabırsızlıkla bekliyorum. Starday dı değil mi yeni bölüm saat 8 de." gibi bir yorum konuyu daha canlı tutacaktır. Yorum içerisinden de stara link verdiğiniz de daha kaliteli bir yorum olacaktır. Bu sadece bir örnekti sizde kendi siteleriniz de anlattığım örneği dikkate alarak yorum girebilirsiniz. O yüzden mutlaka yorumların konuyla alakalı ve aranma hacmi yüksek kelimelerden oluşmasına özen gösterin. Mutlaka işe yarayacaktır.