Sitelerinizde ölçeklendirilmiş resimler sunun
Sitelerinizdeki en çok reklam sunan sayfalardan bazılarını analiz ettik ve kimi kullanıcılar için oldukça olumsuz bir kullanıcı deneyimi yaratan Sayfa Hızı sorunları saptadık. Sitelerinizdeki sık görüntülenen sayfalar, görünen boyutlarından çok daha yüksek çözünürlüğe sahip resimler getirmektedir. Bu durum, istemci bant genişliği ve kaynaklarının boşa harcanmasına neden olmaktadır.
NE YAPMAM LAZIM ANLAMADIM HOCAM?
anladığım kadarı ile eklediğin sitedeki içeriklerde sorun var
site adresinizi atın bana bir inceleyeyim. sanırım düşündüğüm kısım olabilir.
Bu yazı 3-4 gündür duruyor ve reklamı eklememe rağmen gözükmüyor. Ne zamana cevap alırım acaba?
İlk eklenen reklamların çıkması genelde 2 gündür ; ancak şöyle bir durum var size email gelirse onaylanmadığına dair reklamlar çıkmaz. Capsa göre halen inceleniyor hocam.
İlgili siteye baktım o şekilde reklamlar alabiliriz ancak aşırı hit ile alakalıdır sanırım; misal tık olmasa bile sadece gösterime verilen ücretler gibi .
Ancak ilgili sitedeki reklam türünde google simgesini göremedim aklıma hile geldi gibi iframe olayı. Araştırıyorum..
Aldığımız kodları bakınca birkaç script ile yapılmıştı eklenti gibi düşünelim;
<div class='box_block'>
<div id='div-gpt-ad-1323860400867-0' style='width:640px; height:90px;'>
<script type='text/javascript'>
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1323860400867-0'); });
</script>
</div>
<span class='clear'></span>
</div>