Ben önceki görümü linkine tıkladım bilgisayarım bile kafayı yedi Resmen virus var o linke tıklamayın.

Valla diğer windows 7 bölümüme virus girdi halen onu çıkarmakla meşgulum başka bir kullanıcı girişim vardı oradan girdim. Her şeyi kapatıyor firefoxa virus bulaştırdı. Görev yöneticisini kapatıyor. Sakın o linke tıklamayın. Arkadaşım sen google den webmaster dan yeni bur kullanıcı al sitendeki sitemapleri sil yenisini oluştur. yada eklediğin bir eklenti bunuyapıyor. O linkide kaldır bence burda 100 lerce kişiye o virus bulaşıyor pc lere. Geçende bi siteden bulaşmıştı 2 saatte zor temizlemiştim.

Şimdi hatırladım bu virus bana ilk bulaştığında googlede wp tema yazıp ta arattığımda karşıma çıkan en güzel tema sitelerinden indirdiğim bir tema linkinden gelmişti. Senin kullandığın tema bile viruslü olabilir yani. Sen sağlam bir yerden kafana uyan bir tema bul ve diğer demayı pc ye yedek al panelinden komple kaldır. Ancak googlenin yeniden indekslemesini bekle bence
Zaten bu virusu yaymanın en kolay yolu bi temayı alıp virusu içine monta etmek ve sonra webmasterlara sunmak veya eklenti olarakta. Başka yolu yok adam yönlendirmeyi viruslü bir siteye gömmüş senin site linkine tıklayınca otomatik o siteyi algılıyor ve oraya yönlendiği an zaten firefox kapanıyor. Ne olduğunu bile anlamaya vakit kalmıyor.