Site adresi :yenioyunsitesi.com
Site için istenen fiyat (Açık arttırma) Hemen Al fiyatı 4 bin Tl
Sitenin aylık getirisi:200 Dolar üzeri
Sitenin açılış tarihi:2 Yıl 5 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir:Flaşh oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link:1200-1500
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pr 2 - 2 Yıl 5 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: 1 Yıl Hediye
Banlı olduğu sponsor var mı:Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Yok

Merhaba Arkadaşalar..Büyük uğraşlar verdiğim oyun sitesini satıyorum.Satmak zorunda kaldım demek daha yerinde olur..

Sitenin ziyaretçi kaynağı tamamen Google..Facebook ve benzeri sosyal paylaşım siteleri kullanılmadı.Sitede 700 tane tamamen özgün açıklamalı oyun bulunmakta..

Sitenin Teması özel olarak 500 tl verip yaptırılmıştır..Napius sipriti kullanılmıştır..

Bazı önemli kelimelerde Google'de iyi yerlerdedir..Bir kaç örnek verebilirim..

Kral oyun : 11 .sıra
Kral oyunlar : 11 sıra.
Bedava oyun oyna 1 .sıra
Bedava oyun 11.sıra
oyun oyna : 14 .sıra
Yeni flaşh oyunlar : 10.Sıra..
oyun sitesi : 1 2.sıra
Yeni oyun : 4.sıra
Yeni oyunlar : 12.sıra
Yeni oyunlar oyna : 7.sıra

Ve daha bir çok kelimede googlede sıralamada..Site linklerle desteklenmiştir..Siteyi alacak şanslı kişiye bu linklerin adresleri verilecek ve linklerin sahiblerinin iletişim bilgileri verilecektir...

Site günlük 6-7-8 dolar yapıyor.12 dolar yaptığıda oldu.Ana sayfada hiç bir reklam bulunmamaktadır..Oyuna tıklayınca acılan sayfada tek bir reklam sonra oyunu oynamak ıcın acılan sayfada ıkı reklam vardır..Yanı sıtenın hıcbır bolumunde 3 reklam gosterıme sunulmamıstır..
Bu reklam yerlesım yerlerıyle bu adsense gelırlerını yapmıstır..

Oyun sektorunu ıyı bilen , seo konusunda siteyi destekleyebilecek bilgisi veya bütçesi olan kişilere tafsiyem siteyi incelemeleri ve değerlendirmeleri..

Sitenin adsense ve Ziyaretçi sayısı hakkındaki tüm bilgileri ciddi bulduğum alıcılara direk resim falan olarak değilde şifre vererek inceleticem..Bukadarda temiz bir alışveriş olucak yani...

Sitenin hemen al Fiyatı 4 bin tl...Tekliflerinizi bekliyorum...

Siteye satılmak için bunca masraf yapılmamıştır..Ama satılması şart olmuştur...serdarilgin@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..Lütfen ciddi alıcılar eklesin...Kendi msn adreslerinide pm olarak göndersin.Bana gelmiyor davetiye..

Hemen al fiyatına ulaşılmadığı taktirdirde satışı sonlandırma hakkımı saklı tutuyorum...