Vallahi kafayı yiyeceğim arkadaşlar, bir umutla açtığım sitem alt kelimeleri vs. geçtim anahtar kelimemde ilk 500 de yok. Hem de yaptığım onca şeye rağmen.
Site nasil . de , anahtar kelime doğal olarak nasıl.
Sitede tam 64 tane özgün yazı var. Çok nadir gün atladığım oluyor onun dışında her gün bir özgün yazı giriliyor siteye. Site için çalışan 2 yazar var zaten. Wp seo yaptırıldı bir arkadaşa şimdi nick vermeyeyim. Ayrıca imleme , edu medu vs. backlink çalışması yaptırıldı. Sitede wp-imlet , wp-etiketlen ve bir tane daha ücretli plugin mevcut. Yazılar pinglenir , tweetlenir. 3 Tane kendi tarafımızdan hazırlanan video youtube da yayında sitemize linki ile birlikte.
Sitede reklam yok, dışarı link yok , birşey yok. Sadece ve sadece google ve ziyaretçilerim için ama gelin görün ki tık yok. Günde 10 kişi ya geliyor ya gelmiyor googledan. Onlar da çoğu resimlerden. Konulara eklediğim resimlerede özgün açıklama giriyorum. Dosya ismini dahil ayarlıyorum.
Gidip 10 tane pr6 link mi alayım yani anlamadım ki ?
Mesela 16. sırada nasil1firma diye bir site var. Site boş ya. Tema atılmış boş. Anlamıyorum vallahi.