başka ir foruma açtığım konuyu buraya taşıyorum
merhaba arkadaşlar,video sitesi açmak istiyorsunuz,ama piyasadaki bedava scripleri aramaktan sıkıldınız mı,bulsanız bile çalıştıracak doğru dürüst hostmu arıyorsunuz...
öncelikle belli başlı scriptler dışında burada dağıtılan scriplerde açıklar olabileceğini unutmayın,tasarım olarak yetersizler çünkü beleşler...beleş etin yahnisi yavan olur hesabı...
bende burda bir alternatif sunmak istiyorum,
öncelikle size taktim ettiğim bir script değil word press le çalışan bir eklenti,bildiğiniz gibi wp alt yapısı güvenilirliği,kolaylığı,temalarının çokluğu(binlerce tema) v.s. ile tanınır...
Ben de word press alt yapısına özel bir bot satın aldım,ama satmıyorum,dağıtmıyorum da,demo adresi olarak verdiğim siteme 1000 video ekleyen arkadaşa bu botun ve scriptin çalıştığı 100 mb alan 10 gb band olmak üzere sitesini kurup vereceğim..
işlerim yoğun olduğu için bu siteyle uğraşamıyorum...
word press full seoludur,bot istediğiniz kategoriye istediğiniz kelimedeki videoları ister otomotik ister tek tek seçerek eklemenize olanak sağlıyor...hemde videoların etiketleriyle birlikte
başka bir siteye 2 hafta önce kurdum,ve sadece 2 haftada 2 k hite sahip oldum,kesinlikle sorunsuz ve temiz...
1000 video eklemek size en fazla 4-5 saata malolur,benim size taktim ettiğim paketin fiyatı en az 50 ytl dir...
ordan burdan video eklemeyeceksiniz sadece ilgi alanınıza ait videoları ekleyeceksiniz,buda işinizi kolaylaştıracak,mesela sadece pop müzik videoları eklemk istiyorsanız sadece onları eklersiniz,ilgi alanınız neyse ona göre ekleyin...
bot bir defada en fazla 50 video eklemekte,ama seçeceksiniz çünkü çoğu aradığınız kategoriye uygun videolardan oluşmayabiliyor...
ben eklerim diyen herkesle çalışabilirim...
para ile satmıyorum ve dağıtmıyorum,lütfen sormayın...
demo
youtubevideoo