BydlL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam arkadaşın dolandırıcılık düşüncesini bilemem ama konunun yeri burası değil.
Bu konu da bilmiş tavır demeyin bu forum kuralıdır. O zaman herkes istediği yere konu açsın siz bunu savunuyorsunuz.

Konunun Yeri : https://www.r10.net/domain-appraisals/
Mod. arkadaşla irtibata geçip konunun taşınmasını hızlandırabilirsiniz. Bu şekilde konu asıl yerinde daha çok cevap alır.
benim konumdada yazmısınız. begendim yazınızı. burda amac aydınlatmak olsa keske . ozelden hatalarımızı ilettinki düzeltelim ve polemik ortamı yasanmasın. ben php bölümünde yanlış cevap veren arkadasları gördügümde script satıs bölümünde sicript satan arkadasımın scriptında acık yada hata gördügümde bunu konu altında belirtmiyorum. oyle yaparsam hem onun ticaretii zedelerim hemde sevkini krarım hemde terbiyesizlik yaparım. benim konumun altında uyarıldım ama resmen alayeder gibi. kızgınlıgım bunlardır. uslubu kötü degil uslubu yerinde bir adamım nerde nasıl davranıcagımı bilirim ve herkezide kendim gibi sanarım. o nedenle bu tür hataların polemige yol acmaması icin konuda degilde özelden iletilmesi daha anlamlı geliyor bana. özelden ilettiniz kulak asmadım konu altına yazın ozaman konusmaya hakkım kalmaz. üzüldürm burdaki tavıralmalara. mühendisler tanıdım mimarlar tanıdım doktorlar tanıdım uzmanlar tanıdım onlarda bile bukadarını görmedim. bir havaki ne hava resmen rant pesinde yorumlar bunlar. özürdilerim.