4-5 yıldır Aktif Bilişim 'de bulunan resellerimi artık taşımak zorundayım.
Firma olarak çok kaliteliler, bu açık bi gerçek. Resellerden öncede ufak tefek host paketlerim vardı, müşteri memnuniyeti konusunda böyle kaliteli hizmet aldığım bir yerden sitelerimi taşımayı istemezdim. Sabahın 5 'inde ticket açtığımda bile 10 dakika içerisinde cevap alabiliyorken, bu taşıma işine çok kafam takılıyor.

Bu değişikliğe zorlayan neden ise firmanın tüm resellerinde safe modunu sürekli açık tutması ve kapatmalarına bir türlü ikna edememem oldu. Tüm sitelerim wordpress altyapısını kullanmaktadır. Elimde yüksek hitli siteler kalmasa da, wordpress için en önemli eklentilerden biri super-cache malumunuz ve safe modun açık olması gerekiyor kurulumu için. Ya da botlar yahut bazı scriptler safe moda takılıyor genelde bi başka örnek olarak.

Kısacası safe modun engel olmayacağı, ticket konusunda hızlı, müşteri memnuniyetini kendine amaç edinmiş yer sağlayıcılar teklif verirse sevinirim.
Öncelikle firma ve sunucu kalitesi önemli kriterdir, para ikinci plandadır.

*Çalıştığınız yer sağlayıcı firmalar için tavsiyelere de açığım arkaşlar. Siteye ulaşılamıyormuş, şuymuş buymuş gözüm arkada kalmasın istiyorum sadece.

Son olarak; sitelerimi kendilerinden alacak olduğum resellere taşıma işinide halledebilecek bir yer olursa ekstra güzel olur. Otomatik yedekleme (haftalık/aylık) yapmayan firma zaten kalmamıştır heralde diye düşünüyorum.