Sonra vay efendim neden Google bizi sallamıyor. Niye biz az kazanıyoruz. Afedersiniz de işin cıvkını çıkarıyor adamlara zarar veriyor parasını almak için bir sürü yola başvuruyorsunuz sonra bas bas bağrıyorsunuz. Adamlar kanalı abd yapıp para kazanmanıza seslenmiyor diye bu kadar da abartılmaz be kardeşim. Ben; siz ve sizin gibi sahte ve insanları kandıracak işlere uğraşanları kınıyorum, Allah ıslah etsin kardeşim.
3 kuruş kazanacam diye bunca insanın ekmeğine engel olabileceğinizi de düşünün lütfen.
Şahsen sana katılmıyorum.
Bugune kadar google nin turkiyeye ne kadar kötü ve degersiz davrandıgını bilmeyen yok.
1-Bu forumda google ban bölümüne bakarsan hiç bir suçu olmayan bir sürü arkadasın sitesinin ve hesabının banlandıgını görebiirsin.
2- Google turkiye de vergi ödemiyor ?
3- Google AdWords reklam fiyatları aynı olmasına ragmen adsense yabancı kelimelere daha fazla ödeme yapıyor. Turkce ve turkiyeye haksızlık yokmu sizce
4-Turkiye youtubede reklam üzerinden yıllardır googleye para kazandırırken adsenseden para kazananlar bu fırsattan yıllardır faydalanamadı.
daha cok örnek vermek isterdim ama gereksiz oalrak görüyorum. Haksız kazanca bendi karsıyım fakat Google bize haksızlık yaparken salak yerine koyarken kimsenin google ye destek verecegini sanmıyorum.
Ayrıca yabancılar bu işi yıllardır zaten yapıyor . Onlar yaparken turk kullanıcıların yapmaması mantıksız. Eşit şartları yaratamayan google .