ya ne kadar çok seviyorsunuz Türk milletini cahil göstermeyi, azcık arının şu ön yargılarınızdan. Emin olun dünyanın en zeki insanlarıdır türkler. Fakat türkiyede faaliyet gösteremiyorlar o ayrı. yazarken söylerken daha seçici ve özgüveniniz olsun. sanki almanla fransızla oturup yardımcı grafiker muhabbeti yaptınızda sohbet esnasında bir türk çuvallamış gibi konuşuyorsunuz. innashabirin...
almanlada oturdum (klaus baumer) fransızlada oturdum (jacque voues) hatta amerikalı bir grafik tasarımcı ile sohbet ettim (alison mcalan)

içinize doğmuş sanki

evet dünyanın en zeki insanları türklerdir.çünkü ekmek üretirken en az unla en çok ekmeği üretmenin sahtekarlık yönünü öğrenmeye çalışırlar.amaç iyi ekmek satmak değil zengin olmak.körükörüne türkçü değilim işini iyi yapmayanı savunmam sırf türk diye.ajanslar grafikerlere grafik tasarımcılara tuvalet kağıdı gözüyle bakar.kullanır atarlar.bu türkiyenin heryerinde aynıdır."hayır ben öyle değilim" diyen tasarımcılarıda gördük kapı önlerinde.karşnızda paint kullanıcı yok.eleştiri yapmadan önce tümevarımcı olun.ben boş konuşmam , boş konuşanlarıda pek sevmem

saygılar selamlar